Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met deze adventskalender open jij elke dag een vakje met een biertje

adventskalender bier

Vroeger als kind had je vast weleens die goedkope adventskalender waar kleine chocolaatjes in verstopt zaten. Vanaf 1 december tot en met kerstavond kon je elke dag een vakje openen en kon je weer genieten van een miniscuul stukje chocola. Tegenwoordig bestaan er adventskalender waar andere dingen in zitten dan chocola, bijvoorbeeld bier!

24x biertjes

Vanaf 1 december kun jij dus zonder aan jezelf – of anderen – te verantwoorden een speciaalbiertje drinken. Dit kun je doen tot en met kerstavond (24 december). Dat is nog eens een upgrade van die goedkope chocolade adventkalenders!

De adventskalender

In de adventskalender zitten 24 verschillende speciale bieren waarvan 17 verschillende bierstijlen van over heel de wereld. Wat ook een leuk detail is, is het feit dat er per biertje extra informatie bij zit. Denk aan de perfecte drinktemperatuur of een eetcombinatie waar je speciaalbiertje nog lekkerder door gaat smaken!

Kosten

Je kunt de adventskalender voor jezelf kopen, maar je kunt ‘m natuurlijk ook cadeau doen aan vrienden, je partner of iemand die binnenkort jarig is. De kalender kost 49.99 euro en is hier te bestellen. 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like