Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Messi scheldt Weghorst uit nadat die verhaal komt halen

messi weghorst

Bijna heel Nederland heeft gisteren kunnen zien hoe we helaas verloren van Argentinië tijdens het WK voetbal. Tijdens de wedstrijd was er ook wat irritatie over en weer en dat moest na de wedstrijd blijkbaar nog besproken worden. Weghorst ging verhaal halen, maar daar was Messi niet echt van gediend.

WK voetbal

We laten even in het midden of Messi deze wedstrijd door de scheidsrechter werd gespaard (ja), maar buiten dat was het alles behalve een nette wedstrijd. De ene minuut na de andere werd er weer een gele kaart gegeven of werd de wedstrijd stilgelegd. Er zijn zelfs meerdere opstootjes geweest. Het was in ieder geval voor de kijkers duidelijk dat er een hoop frustratie en irritatie tussen de twee teams was.

Messi

Na onze nederlaag ontmoetten de twee teams elkaar weer in de kleed- en persruimte. Weghorst wilde toch even verhaal halen of zijn irritatie uiten – of liep gewoon voorbij: dat weten we niet zeker. Messi daarentegen was hier alles behalve gediend van en schold Weghorst uit. Oei. Bekijk de beelden hieronder:


Bron: Showmag
Beeld: YouTube

You May Also Like