Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Mensen in Zwolle worden gek van buurman die ’s nachts urenlang stofzuigt

buren

De bewoners van een appartementencomplex in Zwolle dreigen te worden opgeslokt door een nachtmerrie. Hun veertigjarige bovenbuurman veroorzaakt nachtelijke stofzuigeroverlast en maakt lawaai door tegen cv-leidingen en muren te slaan. Het aantal klachten over deze buurman is niet meer op één hand te tellen, volgens het Algemeen Dagblad. De bewoners zijn zo geërgerd dat ze zelfs de politie hebben gebeld.

Rechtszaak

Inmiddels is er een rechtszaak aangespannen tegen de luidruchtige buurman. Het vervelende nieuws is dat de man zich van geen kwaad bewust is. Hij geeft wel toe dat hij in de nachtelijke uurtjes de stofzuiger uit de kast pakt: “Ik heb een paar kamers en wat stoelen en wil alles echt goed schoonmaken. In de nacht is de stroom goedkoper”. Daar heeft hij weer een punt in deze dure tijden.

Overlast

De man voelt zich een beetje in de zeik genomen: De politie komt wel als buren 112 bellen. Als ik over anderen klaag, wordt daar niks meegedaan”, laat hij weten. “Ik ben als vluchteling hier gekomen en woon al negen jaar in Nederland. Op andere woonplekken heb ik nooit problemen met mensen gehad.” Sterker nog, hij vertelt dat hij ook weleens wakker ligt van buren die valse karaoke zingen, maar dat valt andere buren dan weer niet op…

Check ook: 90-JARIGE CORRIE WORDT STAPELGEK VAN ROOKMEVROUW JOLANDA IN MR. FRANK VISSER DOET UITSPRAAK

Bron: FunX
Beeld: Unsplash

You May Also Like