Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mensen woedend om rijgedrag Mark Gillis: ‘Sukkel, rijdt bijna fietser dood!’

Mark Gillis in Porsche

Mark Gillis, de zoon van Peter Gillis, krijgt een flinke bak stront over zich heen online, nadat er beelden verschenen waarop te zien is hoe hij met een Porsche op een haartje na een fietser overhoop rijdt in een Porsche.

Mark Gillis in Porsche

Het is bekend dat vakantieparkmagnaat Peter Gillis een flink aantal prijzige auto’s in de garage heeft staan. Ook zoon Mark geniet natuurlijk flink mee van het geld en auto’s van zijn papa. Op een video, die online rondgaat, is te zien hoe Mark in een peperdure Porsche zit, en even flink het gas in trapt. “Dat is wat anders dan een golfcar of niet Mark?’’, hoor je de trotse Peter nog op de achtergrond zeggen. Dit doet Mark echter middenin een woonwijk, waarbij hij nog maar net kan remmen voor een fietser die van rechts uit een straatje komt.

Klaploper!

Veel mensen reageren dan ook woedend op het rijgedrag van Mark Gillis. Zo schrijven veel mensen in de reacties: “Loopt nie goed af!”. Een ander schrijft: “Lekker man, op je eerste 30 meter al bijna een fietser aanrijden, klaploper”, en weer iemand anders: “Waarom in een woonwijk, rijdt bijna een fietser voor ze kop. Sukkel. Ga lekker ergens anders stoer doen.”

Check de beelden van Mark Gillis die bijna een fietser overhoop rijdt in een Porsche hier:

Check ook: Mark Gillis loopt pijnlijk blauwtje tijdens het dames versieren – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram Meervoormannen

You May Also Like