Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mensen walgen nadat vrouw toegeeft hoe vaak ze haar pyjama wast

Beeld: TikTok

Een vrouw heeft online een heftig was-debat ontketend, nadat ze had toegegeven dat ze haar pyjama meerdere nachten achter elkaar draagt voordat ze hem wast. Het klinkt als een vrij alledaags iets om toe te geven, maar sommige mensen walgen ervan en staan erop dat je je pyjama na elke keer dragen moet wassen.

Serieuze vraag

Bedenker Allison Delperdang ging naar TikTok om serieus te vragen wat iedereen ‘als volwassenen’ met hun pyjama’s doet en kreeg een nogal verrassende reactie. “Ik moet weten of mensen pyjama’s dragen, dus, meerdere nachten achter elkaar,” zei ze, terwijl ze onthulde waarin ze slaapt. “Ik heb deze drie nachten achter elkaar gedragen. Dus ik moet weten of we dat als volwassenen nog steeds doen, of moet ik letterlijk elke nacht vuile kleren maken?”

Beeld: TikTok

Tegenstanders

Het blijkt dat er echt mensen zijn die elke avond een andere pyjama dragen, en sommigen van hen leken lichtelijk ontzet dat Allison niet hetzelfde deed. “Nee, omdat ik ze 8+ uur draag, voelen ze gewoon niet schoon,” merkte een kijker op. “Altijd fris elke nacht. Gebruik ook maar één keer een handdoek. Hetzelfde geldt voor mijn kinderen,” zei een tweede. “Nee! Als je slaapt zweet je. Waarom zou ik dat weer dragen?” vroeg een derde. Blijkbaar dragen sommige mensen elke nacht een andere pyjama.  En een vierde bijzondere opmerking luidde: “Ik draag mijn pyjama’s nooit opnieuw… we werpen voortdurend dode huidcellen af en ook al is hij niet vies, ik kan het niet lol.”

@allisondelperdang what are adults doing these days? Asking for a friend… #pajamas #laundry #sleep #sleepover #adulting #adult #DoritosTriangleTryout ♬ original sound – Allison Delperdang (Kjar)

Voorstanders

Gelukkig waren er genoeg mensen die het met Allison eens waren en haar verzekerden dat er niets vreemds of onhygiënisch aan is om je pyjama een paar dagen opnieuw te dragen. “Ik draag ze wel een week achter elkaar haha ik haat wassen,” gaf een volger toe. “Wacht. Er [zijn] mensen die NIET meerdere nachten achter elkaar PJ’s dragen???” vroeg een andere ontzette kijker. “Spaar het milieu en je kleren!” voegde een derde toe. “Als het niet vies is, waarom zou je het dan wassen? Ik draag de mijne een week in de winter!” Aan de totaal tegenovergestelde kant van het spectrum waren andere kijkers geschokt dat mensen überhaupt een pyjama droegen wat eigenlijk de enige manier lijkt om dit debat te winnen.

Check ook: Gast kwaad omdat vrouw wc-borstel in de vaatwasser heeft gewassen

Bron: tyla.com

Beeld: TikTok

You May Also Like