Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mensen vallen om van verbazing wanneer ze walvis tegenkomen

Beeld: TikTok

Walvissen behoren tot de grootste vissoorten dus zie je ooit eentje van dichtbij zal zien zal je behoorlijk onder de indruk zijn. Zeker wanneer dit op de weg is! Het beste wat je tegenwoordig kunt doen is je telefoon pakken, zodat je de ervaring kan delen met anderen. Vooral deze kansparel in IJmuiden viel bijna van zijn bezorgscooter.

Een walvis in het verkeer

Tegenwoordig kun je van de raarste dingen zien in het verkeer, maar dit zal deze autobestuurders gegarandeerd bijblijven. Tijdens een ritje naar huis zagen ze achter een vrachtwagen iets wat helemaal niet alledaags is, de vrachtwagen vervoerde een walvis! Ze waren zeker niet de enige die het zagen hoor, want deze bezorger uit IJmuiden zag het ook.

Was het een walvis of niet?

Op TikTok deelden deze bestuurders de beelden van de vis en zoals we verwachtte gingen de filmpjes viraal. Echter is er een plottwist aan verbonden… de walvis is niet echt. Het dient simpel weg als prop voor iets. Wie gaat deze mensen vertellen dat ze niet echt een walvis hebben gezien? Wij in ieder geval niet. HAHA.

Bron: Dailybuzz

Beeld: TikTok