Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mensen schrikken van nieuwe foto’s Mo Ihattaren: ‘Zonde…’

mo ihattaren

Iedereen die het voetbal een beetje volgt, is het erover eens dat Mo Ihattaren een van de meest treurige voorbeelden is van hoe een groot talent onder de druk van het topvoetbal kan bezwijken. Het persoonlijke leven van een voetballer kan zijn voetbalcarrière in de weg staan, en in de media verschijnen steeds vaker verontrustende berichten over Ihattaren. Ook op nieuwe foto’s, die werden gedeeld door Reality.fbi, is te zien dat het allesbehalve de goede kant met hem opgaat.

Terugkeer naar PSV?

Gespeculeerd wordt dat de speler zich weer heeft aangemeld bij PSV Eindhoven. Algemeen directeur Marcel Brands heeft nu echter zijn oordeel uitgesproken over geruchten over een mogelijke terugkeer van Ihattaren naar PSV Eindhoven. Brands geeft aan: “In de voetballerij weet je het nooit, maar op dit moment is het totaal niet aan de orde. Ik ken Mo al vanaf dat hij heel jong is en dan kwam ik hem op De Herdgang weleens tegen. Je hebt iets met hem en ik vind het doodzonde, want het is een fantastische speler. Buiten het veld is er wel heel veel mis gegaan, maar ik ken niet alle details. Als je de helft moet geloven van wat je allemaal leest, dan is het veel.”

“Verkeerde mensen” en slechte gezondheid

Bekende juicekanalen besteden veel aandacht aan de speler en blijven ons bijna elke dag updaten waar hij weer eens is verschenen. In september kwam het nieuws dat de peperdure auto van de voetballer was afgebrand in Utrecht. Volgens de juicekanalen zou de voetballer in zijn privéleven omgaan met de “verkeerde mensen” die hem in het voetbal niet veel goeds deden. Foto’s van de eens zo fitte voetballer verschijnen nu op Reality.FBI. Om de “fitheid” van de voetballer te vergelijken met vroeger, is een foto van 6 maanden geleden toegevoegd. Er verscheen nog een foto van de voetballer ” niet zo fris uit zijn ogen kijkt”. Bekijk het maar hieronder.

Bron en beeld: Instagram Reality.fbi, Mo Ihattaren

You May Also Like