Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mensen schrikken van foto Matthijs van Nieuwkerk: ‘Heeft meer weg van Swiebertje’

swiebertje van nieuwkerk

Er waren ooit tijden dat BN’ers in een soort Gooische bubbel konden leven, waarbij ze alles konden doen en laten wat ze wilden. Mede door de komst van de zogenaamde juicechannels ligt hun privéleven ineens onder een vergrootglas en valt de ene na de andere BN’er van zijn of haar voetstuk. Een van de laatste rollende koppen is Matthijs van Nieuwkerk.

Buitenechtelijke avontuurtjes

Het is natuurlijk een bekend gegeven dat wanneer mensen continu in de schijnwerpers staan, ze op een gegeven moment naast hun schoenen gaan lopen en gaan denken dat ze in een realiteit leven waarbij ze alles kunnen doen en laten wat ze willen. Een vernietigend artikel in De Volkskrant maakte daar bij Matthijs van Nieuwkerk een keihard einde aan. Het dagblad publiceerde een verhaal over de angstcultuur die de presentator achter de schermen van zijn programma De Wereld Draait Door zou hebben gecreëerd. Bovendien kwamen er steeds meer geruchten naar buiten over de buitenechtelijke avontuurtjes die Matthijs met verschillende dames, waaronder zangeres Maan en Emma Wortelboer, na de opnames zou hebben gehad.

Swiebertje van Nieuwkerk

De onthullingen lijken als een bom te zijn ingeslagen bij Van Nieuwkerk, die zich volledig lijkt te hebben teruggetrokken in zijn woonboerderij in het Gelderse Eefde. Story-fotograaf Edwin Smulders wist een foto van hem te maken op een van de spaarzame momenten dat hij naar buiten kwam om zijn vriendin te helpen met het uitladen van de boodschappen. Story schrijft: “Dat de gevallen tv-ster zich momenteel gedraagt als een kluizenaar, is hem ook wel een beetje aan te zien. Geen koket getoupeerd kapsel meer of kekke geruite broeken. Matthijs heeft met zijn woeste baard tegenwoordig meer weg van Swiebertje.”

Check de foto van ‘Swiebertje’ van Nieuwkerk hier:

swiebertje van nieuwkerk

Bron en beeld: Instagram

You May Also Like