Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mensen ontdekken geheimzinnige ‘Panterprint-geest in roze broek’ op Funda-foto’s

geest funda

Ben jij ook zo dol op het speuren naar de meest bizarre huizen op Funda? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Onlangs zijn we namelijk gestuit op een wel heel bijzonder huis in het pittoreske Deventer. Het gaat om een woning én winkel op de Walstraat 137, die je in zijn geheel kunt overkopen. Maar let op, want er schijnt een Panterprint-Geest met een roze broek in het huis rond te dwalen!

Geest

Nu horen we je denken: een Panterprint-Geest met een roze broek? Wat moeten we ons daarbij voorstellen? Nou, het schijnt dus zo te zijn dat deze geest op zoek is naar haar geliefde panterprint-broek, die ergens tussen de rommel verstopt zou zijn. Het gerucht gaat dat als ze haar broek terugvindt, ze eindelijk haar eeuwige rust zal vinden.

Funda

Maar goed, laten we even serieuze noot aanslaan. Dit huis is echt een pareltje, met een rijke geschiedenis en een prachtige locatie in het historisch centrum van Deventer. Het is weliswaar niet goedkoop, maar als je het budget hebt is het zeker de moeite waard om te overwegen. En wie weet, misschien vind jij wel de panterprint-broek van de geest en kun je haar helpen om haar rust te vinden. Kortom, een huis met een verhaal en misschien wel de beste investering van je leven!

geest funda

Check ook: OUD KROT OP FUNDA ZORGT VOOR ONGELOOF: ‘4 TON VOOR EEN BAK ELLENDE…!’

Bron: Funda Finest Instagram
Beeld: Vrielink Makelaars

You May Also Like