Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Mensen kunnen nu app downloaden die telefoon verandert in ouderwetse iPod!

iPod app retro pod
Beeld: TikTok Ellyawesometech

Vroeger was alles beter, toch? Mensen kunnen nu een beetje teruggaan in de tijd en de nostalgie opsnuiven, dankzij een app die een iPhone in een handomdraai omtovert in een old school iPod: Retro Pod.

App brengt iPod terug

In plaats van daadwerkelijk uit te gaan en een iPod uit de jaren ’00 te kopen, kun je met Retro Pod je huidige iPhone eenvoudig in een iPod veranderen. TikTokker EllyAwesomeTech heeft een paar clips verzameld over hoe de app werkt, en ja, het brengt ons weer terug in de schoolbus. Alleen met minder pesten en wat meer lunchgeld. Elly vatte het samen in de openingszin van haar TikTok-uitleg: “Zoete nostalgie, de iPod is terug! “Je kunt een app downloaden om je iPhone als een iPod te laten voelen… en ja, je kunt het volume aanpassen met een klik-scrollwieltje en het heeft het voelbare, hobbelige vibrerende gevoel.”

@ellyawesometech

iPod Classic on your iPhone tutorial!!! It’s called retropod! Follow for more vids like this 🤩 #ipod #iphone #apple #retro #techtok #tech

♬ original sound – Elly Awesome

Niet voor Spotify

Ah, maar er is een addertje onder het gras: Retro Pod werkt niet voor Spotify. “Het spijt me dat ik je bubbel heb laten barsten, maar ik bedoel, laten we echt zijn, het is best logisch”, legt de TikTokker uit in de clip. “iPod/Apple Music [dus] een beetje zoals iTunes [en daarvoor] werkt het verdomd lekker.” Maar wees niet bang, Spotify-gebruikers. Er is een tijdelijke oplossing. “Als je echter op zoek bent naar een alternatief… typ in Safari in iPod.js.” Elly voegde eraan toe: “Een geweldig persoon heeft hier een browserversie van gemaakt. Het is niet helemaal hetzelfde en het heeft niet de voelbare clickies.”

@ellyawesometech

How to get the iPod Skin for Spotify & Apple Music on your iPhone 🥰#millenials #apple #tech #techtok

♬ original sound – Elly Awesome

Check ook: Nike brengt de ‘Big Bubble’ Air Max 1 uit 1986 terug (sgxl.nl)

Bron: Unilad

Beeld: TikTok Ellyawesometech

You May Also Like