Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Mensen in deze beroepsgroepen gaan het vaakst van bil

beroepsgroepen
Beeld: Pexels

Uit een nieuw onderzoek blijkt in welke beroepsgroepen mensen de meeste seks hebben, en het blijkt dat boeren, kappers en architecten het drukst zijn tussen de lakens Jjournalisten, waarschijnlijk omdat ze zo hard werken om u baanbrekende nieuwsberichten als deze te brengen, blijken het minst actief zijn.

beroepsgroepen
Beeld: Pexels

Top 3 

De enquête van Lelo UK vroeg 2.000 mannen en vrouwen naar hun seksleven en hun beroep.  Uit de resultaten bleek dat boeren de meeste seks hebben, met meer dan 33% die zegt minstens één keer per dag seks te hebben. Boeren werden op de voet gevolgd door architecten (21% heeft één keer per dag seks) en kappers (17% heeft één keer per dag seks). En het lijkt erop dat de dagelijkse sekssessies van de boeren hun vruchten afwerpen: 67% vindt hun prestaties in de slaapkamer “ongelooflijk”.

beroepsgroepen
Beeld: Pexels

Journalisten staan helemaal aan de onderkant

Aan de andere kant van de schaal blijken journalisten de minste seks te hebben: een vijfde zegt slechts één keer per maand seks te hebben. Uit het onderzoek bleek ook dat advocaten het moeilijkst te behagen zijn in de slaapkamer: 27% geeft toe elke keer dat ze seks hebben een orgasme te veinzen. Kate Moyle, een expert bij Lelo UK, zei: “Zelfs binnen groepen zoals beroepen waar veel overeenkomsten zijn, moeten we bedenken dat er een enorme hoeveelheid individuele verschillen zijn die de seksualiteit en het seksleven van mensen beïnvloeden. Wat we wel kunnen verwachten zijn enkele trends, bijvoorbeeld dat het niveau van fysieke activiteit in een carrière zoals een boer, in plaats van iemand in een kantooromgeving invloed kan hebben op het niveau van fitheid en energie. De levensstijlfactoren van onze banen, zoals flexibele werktijden en het milieu, zullen waarschijnlijk ook van invloed zijn op ons hele leven, niet alleen op ons seksleven.”

beroepsgroepen
Beeld: Pexels

Check ook: Mannen met deze beroepen gaan het vaakst vreemd – SGXL.NL

Bron: panorama.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like