Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mensen halen briljante grap uit met de toekomstige bewoners van hun huis

toekomstige bewoners

Waar sommige mensen het geld hebben om een huis te laten bouwen, moet het gros van bevolking een huis van iemand overkopen. Dat betekent vaak gebruikte keukens en badkamers. De oude eigenaar van dit verkochte huis besloot een hilarische grap uit te halen met de toekomstige bewoners.

Huis

Als je al door de biedingen van een huis bent gekomen door deze krappe huizenmarkt, dan is de kans groot dat je best wel een bouwval hebt gekocht. De keuken en badkamer is waarschijnlijk niet naar je smaak en reken er maar op dat één van de twee als eerst verdwijnt. Dit verwachtten de oude bewoners van dit huis ook. Zij besloten hierop in te spelen en een hilarische grap uit te halen.

Prank

Waar je helemaal niet op zit te wachten in je nieuwe huis zijn eigenlijk twee dingen: ongedierte en lichaamsdelen omdat er een moord in je nieuwe huis heeft plaatsgevonden. Nu is dat laatste wel een heel kleine kans, maar het kan je zomaar overkomen! Dat kunnen de nieuwe bewoners van dit huis alleen maar beamen. Zij kregen een onaangename verrassing toen ze de keuken van het huis aan het slopen waren. Gelukkig voor hun ging het om een speelgoedexemplaar…

Bron & beeld: Facebook

You May Also Like