Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Mensen gaan stuk om trailer van een horrorfilm over moordende luiaard

horrorfilm luiaard
Beeld: YouTube

Seriemoordenaars in slasher-films hebben meestal één ding gemeen: ze zijn onnatuurlijk snel. Terwijl hun slachtoffers rondrennen – bebloed en hijgend – lopen Michael Myers en consorten nonchalant achter hen aan en duiken op wanneer ze het het minst verwachten. Maar wat als die seriemoordenaar een… luiaard was? Je weet wel, het dier dat bekend staat als traag en lui. Ja, dat is het uitgangspunt van de nieuwe komische horror Slotherhouse.

Een luiaard als seriemoordenaar

De film volgt studente Emily Young (Lisa Ambalavanar), die een schattige kleine luiaard genaamd Alpha adopteert om haar te helpen president van haar studentenvereniging te worden. Maar wanneer de lichamen zich langzaam beginnen op te stapelen in het Sigma Lambda Theta-huis, beginnen Emily en haar dispuutzusters te vermoeden dat de doden worden veroorzaakt door hun nieuwe luie huisgenoot. Zoals je kunt verwachten, hebben de trailer en het hele concept van de film mensen in de steek gelaten.

Co-sterren

Slotherhouse co-sterren Sydney Craven, Olivia Rouyre, Bianca Beckles-Rose, Andrew Horton, Sutter Nolan, Grace Patterson, Milica Vrzić, Annamaria Serda, Tiff Stevenson, Stefan Kapičić, Kelly Lynn Reiter en Rudi Rok als de stem van Alpha. De film is geschreven door Bradley Fowler en geregisseerd door Matthew Goodhue. Hij komt op 30 augustus uit in de bioscopen.

Check ook: ADEMBENEMENDE DOCUMENTAIRE: EEN VAN NETFLIX’S ALLERBESTE TOEVOEGINGEN OOIT

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube

You May Also Like