Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Mensen gaan stuk totale mismatch in First Dates: ‘Zou m’n toetje niet meer op krijgen!’

mismatch first dates

Een van de populairste programma’s die er momenteel op de Nederlandse tv te zien is, is natuurlijk First Dates. Een totale mismatch in de datingshow zorgt nu voor een storm aan reacties online.

Totale mismatch in First Dates

In First Dates worden twee vrijgezellen door de makers gekoppeld voor een blind date in het First Dates-restaurant, terwijl de camera’s alles van dichtbij registreren. Dit pakt soms goed uit, maar vaak ook niet. Of in dit geval: helemaal niet! De programmamakers hebben het namelijk voor elkaar gekregen om een dame, die niet zou misstaan in een seizoen van Ex On The Beach, te koppelen aan een personal trainer. Dit blijkt een totale mismatch, want vooral deze laatste lijkt er vanaf de eerste minuut al weinig zin in te hebben.

Vonk van irritatie

Kijkers gaan dan ook massaal stuk om het fragment op de Facebookpagina van NPO3, waarop de serie te zien is. Zo schrijft ene Michael: “Ik zie die gast denken “weer een dag van mijn leven verkloot” 😂, en Jana: “Zou m’n toetje al niet meer op krijgen pfff… Tja als echte powervrouw ga je natuurlijk naar Turkije.., de complicaties lossen we hier wel weer op!🙄“. Petra schrijft: “Ik zie een vonk overslaan… van irritatie 😅😂

Check het fragment met de totale mismatch in First Dates hier:

Check ook: First Dates-deelnemer die ‘hulp in huishouding’ zoekt zorgt voor woede: “Walgelijk!” (sgxl.nl)

Bron en beeld: Facebook NPO3

You May Also Like