Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mensen gaan stuk om nieuw kapsel André Hazes: ‘Verhuist binnenkort naar Maaskantje’

kapsel andre hazes
Beeld: Instagram

Na een jaar van afwezigheid is André Hazes weer hard bezig aan een comeback in de spotlights. Er breekt dus weer een nieuwe fase aan in zijn leven, en daar hoort blijkbaar een nieuw kapseltje bij, inclusief eeen flinke mat. Mensen gaan dan ook stuk om het nieuwe kapsel van André Hazes.

Verslavingen

Onlangs kwam de documentaire uit over de moeilijke periode die André achter de rug heeft, waarin hij worstelde met een drank-, drugs- en nieuwe ex-vriendinnen verslaving. Gelukkig heeft hij zijn leven nu weer helemaal op de rit (ahum) en smijt hij weer met geld. Zo kocht hij onlangs een splinternieuwe Porsche ter waarde van 270.000 euro en een chique twee-onder-een-kapwoning in Wilnis van zo’n acht en een halve ton.

Nieuw kapsel

Kortom, André is helemaal klaar om aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen. Het enige wat nog ontbrak is een nieuw kapsel, maar dat is nu ook geregeld. Mensen gaan echter stuk om de flinke mat in zijn nek. Zo schrijft ‘fan’ Yvonne Coldeweijer: “Verhuist ie binnenkort naar Wilnis of naar Maaskantje”.

Bron en beeld: Instagram

You May Also Like