Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mensen gaan stuk om eerste TikTok-video Nicol Kremers: “Hoe vond je het zelf gaan?”

nicol kremers tiktok

Een van de grote kanshebbers voor de titel ‘Minst populaire bekendheid van Nederland’ is naast Lil Kleine, Glennis Grace en Peter Gillis natuurlijk de vriendin van laatstgenoemde, Nicol Kremers. Zelf lijkt ze dit echter niet helemaal in de gaten te hebben. Sterker nog, Nicol Kremers plaatste donderdag haar allereerste video op TikTok, en de reacties hierop zijn wat je zou kunnen verwachten…

Nicol Kremers op TikTok

Op de video is te zien hoe Nicolleke een soort van ‘verledeilijk’ dansje doet op het nummer ‘Unwritten’ van Natasha Bedingfield. Zoals te verwachten valt, gaan mensen dan ook stuk in de reacties. Uiteraard luiden de meeste reacties “Loop nie goed af”, en ene Poebeliewoepsie schrijft: “Moet je nu je eigen geld verdienen?😂” De leukste reactie is waarschijnlijk van Tyhg: “Hoe vond je het zelf gaan?”

Check de eerste video van Nicol Kremers op TikTok hier:

Relatie voor de bühne

De relatie tussen Peter en Nicol staat al enige tijd onder hoogspanning, zeker sinds afgelopen zomer bekend werd dat Peter Nicolleke mishandeld zou hebben. De vakantieparkmagnaat zou zijn 30-jaar jongere vriendin daarbij onder mee in haar neus hebben gebeten. Bovendien zou Nicol volgens juicekanaal Roddelpraat regelmatig ‘buiten de deur eten‘. Toch bewerende twee bij hoog en laag dat alles koek en ei tussen hen is, en dat er nog volop ‘gehatseflatst’ wordt. Volgens velen houden ze echter ‘voor de bühne’de schijn op, vanwege de serie Massa is Kassa.

peter Nicol Kremers tiktok

Bron: Instagram Yvonne Coldeweijer

Beeld: TikTok Nicol Kremers

You May Also Like