Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Mensen gaan stuk om ‘Dirk Kuijt’ in Lang Leve de Liefde

dirk kuijt

Wie gisteren het televisieprogramma Lang Leve de Liefde keek, keek waarschijnlijk gek op toen Arjan de villa binnen kwam gewandeld. Bij de combinatie Arjan en voetbal denk je misschien aan Arjen Robbe, maar in dit geval moet je de link leggen met Dirk Kuijt. Arjan lijkt namelijk als twee druppels water op oud-profvoetballer Dirk Kuijt.

Dirk Kuijt

Gisteren was het voor kijkers van het datingprogramma ‘Lang Leve de Liefde’ een verrassing toen de 42-jarige vrijgezel Arjan de villa binnen kwam lopen. Met zijn gelijkenis aan oud-profvoetballer Dirk Kuijt was het goed voer voor de Twitteraars die keken. Er ontstond speculatie onder kijkers dat Kuijt zich misschien onder een schuilnaam had aangemeld voor het programma. Hopelijk is Arjans date een enorme fan van Dirk Kuijt!

LLDL

SBS6’s Lang Leve de Liefde is een populaire dating show die elke werkdag te zien is op televisie. In dit programma worden twee mensen aan elkaar gematcht die 24 uur lang worden opgesloten in een villa. Uiteraard wordt alles gefilmd voor de kijkers thuis!

Bekijk Dirk Kuijt’s look-a-like in Lang Leve de Liefde hieronder:

Check ook: ENGELSMAN IN LLDL GEKOPPELD AAN DAME DIE GEEN WOORD ENGELS SPREEKT: ‘CAT ON THE TREE’

Bron & beeld: SBS6

You May Also Like