Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mensen gaan los op nieuwe koppels Tempation Island: “Zijn de knapperds op?”

temptation island

Het is bijna tijd voor het nieuwe seizoen van Temptation Island, het populaire televisieprogramma waarin vier koppels hun relatie op de proef stellen door veertien dagen gescheiden van elkaar door te brengen op een tropisch eiland, omringd door verleiders en verleidsters. Terwijl de kijkers zich verheugen op de start van het nieuwe seizoen, worden de nieuwe koppels alvast voorgesteld.

Temptation Island

Evie en Mike, die eerder als verleiders deelnamen aan het programma, hebben elkaar gevonden en zijn nu als koppel terug. Mitch en Iris, die al drie jaar samen zijn, gaan de ultieme relatietest aan omdat Iris intimiteit mist in hun relatie. Lester en Miriam doen ook mee, waarbij Lester heeft aangegeven behoefte te hebben aan meer vrijheid in hun relatie. Ten slotte hebben we Shanta en Joël, beide erg jaloers van nature.

Reacties

Hoewel de koppels allemaal verschillend zijn, is er één ding dat ze gemeen hebben volgens de kijkers: “De knapperds zijn op!” en “Geen verleider die dit wil gaan verleiden toch?” Oei. Eerst maar eens zien! Er is geen twijfel dat de koppels tijdens hun verblijf op het eiland worden blootgesteld aan verleidingen. Elke avond is er een open bar, zijn er dates op exclusieve locaties en krijgen de partners beelden te zien van wat de ander uitspookt tijdens hun afwezigheid.

Check ook: DEZE ‘TEMPTATION ISLAND’-DEELNEEMSTER UIT 2018 DUIKT OP IN NIEUW SEIZOEN VAN ‘EOTB’

Bron: Videoland/RTL
Beeld: Tom Cornelissen

You May Also Like