Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Mensen durven niet meer te slapen na kijken van nieuwe horrorserie FROM

Kijkers delen dat ze ’s nachts niet durven slapen na het kijken van de angstaanjagende horrorshow FROM, wat eigenlijk de ultieme lof is die je kunt ontvangen.

FROM

De scifi-horrorserie speelt zich af in een doorsnee stad in Midden-Amerika, maar wordt geconfronteerd met een buitengewoon probleem. Zodra iemand per ongeluk de stad betreedt, realiseren ze zich al snel dat ontsnappen onmogelijk is. Ze raken verstrikt in een gevecht om te overleven, terwijl ze wanhopig op zoek zijn naar een uitweg. Tegelijkertijd moeten ze vechten tegen angstaanjagende nachtwezens die in de omliggende bossen leven, en onthullen ze huiveringwekkende geheimen die in de stad verborgen zijn. Klinkt spannend, toch?

Enorme hit bij horrorfans

De serie is gecreëerd door John Griffin en bevat sterren zoals Harold Perrineau, Eion Bailey, Catalina Sandino Moreno en David Alpay. Met momenteel zijn tweede seizoen op televisie in de VS, heeft de show zich bewezen als een enorme hit onder horrorfans. Een kijker schreef: “Man, ik beef in mijn schoenen, ik durf echt niet te gaan slapen lmao. Waarom heb ik FROM voor het slapengaan gekeken?” Terwijl een ander zei: “Ik heb net de eerste twee afleveringen van FROM gekeken. Ik zal vanavond niet kunnen slapen!”

De serie scoort goed

De serie heeft een zeer respectabele 7,7 op 10 op IMDB en een bijna perfecte 96 procent op review-aggregator-site Rotten Tomatoes. Bloody Disgusting-criticus Meagan Navarro zei dat het “een boeiende en nachtmerrieachtige mysterieuze boxshow was die horror meer dan waarmaakt”, terwijl Allison Shoemaker van Fox 10 het noemde “catnip voor fans van karaktergedreven horror uit kleine steden – grote Stephen King-vibes hier”. . Veel lof inderdaad. Als je zin hebt om te zien waar het allemaal om draait, dan is seizoen één van FROM beschikbaar om volledig te streamen op NU en via Sky Sci-Fi in het VK. Een tweede seizoen wordt momenteel wekelijks uitgezonden in de VS.

Check ook: HORRORFILM IS ZO HEFTIG DAT MENSEN DE BIOSCOOP VERLATEN

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube

You May Also Like