Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Memphis Depay koopt unieke Maybach van Virgil Abloh’s collectie

Net als veel andere profvoetballers heeft Memphis Depay, speler van FC Barcelona en het Nederlands elftal, een grote interesse in auto’s, horloges en merkkleding. Hij houdt van luxe, zelfs als het een tikje extravagant is. Laten we eens kijken naar het wagenpark van Memphis Depay, dat bestaat uit een aantal indrukwekkende voertuigen.

Limited Edition Virgil Abloh Maybach

Virgil Abloh heeft vele petten op gehad, waaronder die van filantroop, creatief directeur, architect en kunstenaar. In een opmerkelijke samenwerking tussen Abloh en Mercedes ontstond de G-Wagen, geïnspireerd op raceauto’s en bekend als Project Geländewagen. Deze Mercedes Benz Limited Edition Virgil Abloh Maybach is in een beperkte oplage te koop. Dan hebben we het over slechts 150 exemplaren. De auto is gebaseerd op de Mercedes Maybach S Class S680, en is afgewerkt in een speciale tweekleurige lak.

Memphis Depay

De voetballer van Atletico Madrid postte op vrijdag 12 mei een foto van zijn nieuwste aanwinst met het bijschrift ‘investments’. Niet heel gek, aangezien er slechts 150 op de wereld bestaan. De startprijs voor een Mercedes-Maybach S680 is $ 215.000, terwijl de door Abloh ontworpen auto tussen de $ 500.000 en $ 600.000 per stuk ligt.

Check ook: Nieuwste manier om je auto te repareren: cement, stenen en hoppa, body filler eroverheen!

Bron: Pureluxe

You May Also Like