Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Memphis Depay koopt appartement in PSV-stad Eindhoven

Memphis Depay appartement eindhoven

De Nederlandse voetballer, Memphis Depay die doorgaans als aanvaller speelt en uitkomt voor FC Barcelona, kocht onlangs een appartement in Eindhoven. Zoals we weten lijken de dagen van Memphis bij de Spaanse topclub geteld, wie weet neemt hij hiermee een voorschot transfer naar PSV.

Memphis Depay eindhoven

Het appartement

De prachtige woning die de voetballer kocht heeft een woonoppervlakte van 97 vierkante meter. Het huis bestaat totaal uit drie kamers, waarbij twee slaap- en 1 badkamer. Ook bestaat het appartement uit een mooie keuken gelegen in het midden van de woning  en het is inclusief diverse inbouwapparatuur. Het gaat om een hoek appartement en ligt dicht bij het centrum van Eindhoven. Memphis telde 351.000 euro neer voor de woning.

Memphis Depay eindhoven
Memphis Depay eindhoven

26.000 euro meer dan de vraagprijs

Verder heeft hij ook de mogelijkheid om zijn auto’s te parkeren in de garage. Voor de woning heeft Memphis dieper in de buidel getast en betaalde dus 26.000 euro meer dan de vraagprijs welke op 325.000 euro lag. Daarnaast heeft hij ook een hypotheek 210.000 euro op de woning gevestigd. Het appartement kocht hij zeker niet voor een appel en een ei.

Memphis Depay eindhoven
Memphis Depay appartement eindhoven
Memphis Depay appartement eindhoven

Bron & beeld: bekendeburen

You May Also Like