Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Melissa wordt bijna overal geweigerd vanwege gezichtstattoos

gezichtstattoos

Melissa Sloan (45) laat zo’n drie keer per week een nieuwe tattoo zetten, zelfs haar gezicht zit er vol van. Een klein probleempje waar Melissa tegenaan loopt, is dat ze vaak niet welkom is omdat ze er angstaanjagend uitziet.

Schooltoneel van dochter

Vanwege haar gezichtstatoeages werd ze tijdens het schooltoneel van haar dochter gevraagd enkel in haar eentje het buiten te volgen via een raam in haar klas. Natuurlijk was Melissa het er niet mee eens, ze beschouwde dit als vernederend. Melissa ziet het plaatsen van tatoeages als het sieren van haar lichaam en vind het een schande dat mensen haar anders behandelen, nu heeft ze zo’n achthonderd tatoeages. Verder geeft ze aan dat ze niet wordt uitgenodigd voor schoolfeestjes. Haar partner Luke is dan genoodzaak alleen te gaan en daar wordt ze best jaloers om. “Ik wéét hoe de ouders en leerkrachten daar over me denken.” aldus Melissa.

Een baan vinden onmogelijk

Zo heeft ze nog heel wat obstakels, waarbij het onmogelijk voor haar is een baan te vinden. Zelfs café-uitbaters laten verstaan dat haar aanwezigheid niet gewenst is. “Ze vinden het allemaal aanstootgevend, maar ik zelf let er niet meer op.” Melissa zal voorlopig een tattoo pauze inlassen. Voor nu zal ze zich bezighouden met tijd doorbrengen met haar familie. Waarbij ze aangeeft dat haar kinderen nu op de eerste plaats komen. Na de feestdagen mag ze van haar partner weer nieuwe tattoos. Ze wacht vol enthousiasme op die dagen …

Check ook: Onherkenbaar: ‘Te enge’ schoolleraar laat tattoos voor één dag verwijderen (sgxl.nl)

Bron & beeld: de Gelderlander

You May Also Like