Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Meld je nu aan voor Kamp Van Koningsbrugge seizoen 3!

Beeld: Instagram Kampvankoningsbrugge

Kamp Van Koningsbrugge is zeker een van de leukste tv-programma’s van dit moment. In het programma, van presentator Jeroen van Koningsbrugge, worden 15 deelnemer fysiek en mentaal getest. Een tof programma om naar te kijken, maar denk je dat je het zelf zou aankunnen?

Kernwaarden van het Korps Commandotroepen

‘In het begin van de serie worden de kandidaten fysiek en mentaal op de proef gesteld, waarna er wordt gewerkt aan de kernwaarden van het Korps Commandotroepen (KCT), namelijk ‘moed, beleid, trouw, eer en trots’.

“Zorg dat je vuur kunt maken …IN WEER EN WIND!!”

Op Instagram is reeds te zien dat er een seizoen 3 opkomst is van KVK, waarbij er een ook oproep word gedaan om je aan te melden: “MELD JE AAN VOOR KVK S3!!!! Hoe je omgaat met de situatie zegt alles over je KARAKTER. Zoals je één ding doet, zo doe je alles. Karakter is wat overblijft als niemand kijkt. Meld je nu aan op de website van AvroTros voor het derde seizoen van Kamp van Koningsbrugge. Bereid je goed voor: buiten je comfortzone, hang een rugzak om, met kaart en kompas, zorg dat je vuur kunt maken …IN WEER EN WIND!!”

Bron: Instagram rayklaassens

Beeld: Instagram Kampvankoningsbrugge