Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Meisje die tas van 80 dollar ‘luxe item’ noemt belachelijk gemaakt online

luxe item tas
Beeld: TikTok

Een zekere Zoe Gabriel (17) uit Singapore besloot enthousiast met haar nieuwe tas op TikTok te pronken, niet slecht natuurlijk. Ze liet ons dus haar haar nieuwe tas van Charles & Keith, een lokaal modemerk, zien die ze voor 80 dollar kocht (74 euro). Haar tas noemde ze een ‘luxe item’ En daar hadden verschillende mensen nare reacties op, waarbij ze flink belachelijk werd gemaakt.

‘Luxe item’

De blijdschap van de tiener met haar nieuwe tas kwam aan een eind toen ze de reacties van mensen ging lezen. Iemand schreef; “Wie gaat het haar vertellen?”, met een lachende emoji. Zoe liet het niet daarbij liggen en besloot dus antwoord te geven in een ander video. Ze vertelde dat ze de tas van haar vader kreeg en daarvoor heeft hij wel keihard moeten werken om aan het geld te komen. Ook gaf ze aan dat die tas van 80 dollar misschien niet voor eenieder luxe is, maar voor haar dus wel.

@zohtaco

Replying to @cressy i am so happy and grateful for you, that you can consider charles and keith not a luxury. also btw if you google it, lots of sources do classify them as a luxury brand. so.

♬ original sound – zoe 🦋 – zoe 🦋

Een lesje geleerd

Van het slechte kwam het goede, want zelfs de oprichters van Charles & Keith, Charles en Keith Wong, zagen de video’s van Zoe. En waren erg onder de indruk van het meisje dat ze Zoë en haar vader hadden uitgenodigd voor de lunch en een exclusieve rondleiding. Bovendien plaatsten ze op Internationale Vrouwendag een foto van Zoe als model en werd ze aangekondigd als hun nieuwe merkambassadeur! Dus iedereen die haar belachelijk wilde maken, heeft zijn lesje geleerd!

Check ook: MEID GAAT VIRAL DOOR HAAR ENORME 12CM MIDDELVINGER

Bron: Ongelooflijk

Beeld: TikTok

You May Also Like