Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Rebecca die in LLDL pikante onthulling deed heeft Insta vol fijne plaatsjes staan

lldl

Voor iedereen die van de week Lang Leve de Liefde heeft gekeken, is Rebecca een deelnemer die niet snel vergeten zal worden. Ze zorgde voor rode oortjes nadat ze een pikante onthulling deed op nationale televisie.

Lang Leve de Liefde

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee mensen aan elkaar gematcht. Deze twee mensen worden 24 uur in één huis opgesloten om zo te daten. Afgelopen week werden Rebecca en Henk aan elkaar gematcht. Henk wilde graag weten wat Rebecca nog weleens zou willen doen in bed. Daar onthulde ze iets zonder blikken of blozen.

Trio

Rebecca zou namelijk weleens een trio willen doen. Iets wat Henk niet per se erg vindt, maar de vraag is wel: is dat dan met een extra vrouw of een extra man? Daar zijn ze nog niet helemaal uit gekomen, maar we weten wel dat Rebecca liever een extra man heeft. Mocht je denken: ‘nou, ik zou het helemaal niet erg vinden om met Rebecca en een andere man het bed te delen’, misschien dat je d’r alvast kunt volgen op Instagram. Daar post ze regelmatig leuke kiekjes, kijk zelf maar:

Bron & Beeld: Instagram Rebecca LLDL

You May Also Like