Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Medewerkster geldtransport steelt 1 miljoen euro en is al weken spoorloos

https://sgxl.nl/wp-content/uploads/2023/01/medewerker-geldtransport.jpg

In Duitsland zijn ze inmiddels al twee maanden op zoek naar een medewerkster van een geldtransport die 1 miljoen euro stal. Ze is nog altijd vermist en daarom heeft de Duitse politie besloten om foto’s van de vrouw te openbaren.

Miljoen euro

De dader van het verdwenen geld zou volgens Duitse Media de 42-jarige Mirnesa S. zijn. Ze was werkzaam bij een geldtransportbedrijf in Stuttgart, maar stal 1 miljoen euro na haar ontslag op 14 oktober 2022. Er zijn beelden van het moment en daarop is te zien hoe Mirnesa een zwarte tas vol bankbiljetten uit een kluis haalt en vertrekt.

Beloning

De Duitse politie deelt een beloning uit van 37.500 euro voor de persoon die de juiste tip kan geven over waar Mirnesa zich nu bevindt. We verwachten niet dat het nog lang gaat duren voordat Mirnesa wordt gevonden, ze is namelijk nogal een opvallende verschijning. Ze heeft een boel tatoeages en een extravagante kledingstijl. Ook zou ze actief zijn geweest op Only Fans. Wij zouden even een kijkje nemen op de Bahama’s of een ander tropisch eiland.

Bekijk hieronder hoe Mirnesa S., de geldtransport-medewerkster die 1 miljoen stal, eruit ziet:

Check ook: Vrouw overtuigt man dat hij Alzheimer heeft, steelt $600K van hem – SGXL.NL

Bron: FunX
Beeld: Polizei Stuttgart

You May Also Like