Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Medestudenten klagen over Amalia: ‘Slaat studiedagen over voor tripje Cariben’

kroonprinses Amalia

Prinses Amalia is ongetwijfeld een van de meest bevoorrechte meisjes van ons land. Toch gaat ook het leven van een prinses lang niet over rozen. Je kunt veel dingen niet doen die ‘gewone mensen’ doen, en je hebt allerlei verplichtingen. Zo ging Amalia eind januari een paar weken naar het Caribisch gebied tijdens schooltijd, dit tot ergernis van haar medestudenten.

amalia
Afbeelding embedded van Ditjesendatjes

Bezoek aan de Cariben

De afgelopen tijd is niet makkelijk geweest voor onze kroonprinses. Zo moest ze haar studentenhuis in Amsterdam verlaten na bedreigingen vanuit de georganiseerde misdaad en zit ze opgesloten in Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Ze zal dus opgelucht zijn geweest toen ze met haar ouders mee mocht naar de Cariben voor haar eerste officiële werkbezoek, aan de overzeese gebieden van het Nederlands Koninkrijk.

Klagende medestudenten

Amalia keerde pas op 9 februari terug, en miste daardoor een groot aantal lesdagen. Dit tot ergenis van haar medestudenten aan de Universiteit van Amsterdam, zo beweert de Spaanse krant El Confidencial: “Sommige van haar klasgenoten klaagden zelfs dat de prinses schooldagen had mogen overslaan om de Caribische tour te voltooien.”

Studentenleven

Vorig weekend werd Amalia nog met haar moeder Máxima in Madrid gespot, waar ze aan het shoppen waren. Tijdens haar bezoek aan Sint Maarten, had Amalia nog gezegd: “Ik mis het normale leven, het leven van een student. Door een straat kunnen lopen en naar een winkel kunnen gaan.”

Check ook: Prinses Amalia loopt hard tegen de lamp tijdens staatsbezoek op Bonaire – SGXL.NL

Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Youtube


You May Also Like