Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

McDonald’s test zijn eerste restaurant zonder menselijk contact

McDonald’s test zijn eerste volledig geautomatiseerde restaurant, dat geen menselijk contact biedt. Het filiaal in Fort Worth, Texas stelt mensen in staat om binnen te lopen en een maaltijd op te halen zonder oog in oog te staan ​​met iemand anders – het is echt een introverte droom die uitkomt.

Bestellingen

Zoals je weet, is het tegenwoordig niet ongebruikelijk om je eten online, via een app of op een elektrisch scherm te bestellen. Maar deze nieuwe restaurant schakelt de tussenpersoon helemaal uit – je weet wel, de persoon die je de bestelling geeft en bestelnummers roept naar een zee van mensen.

Het restaurant doet alleen afhaal- en drive-thru-bestellingen, dus je kunt niet naar binnen en plaatsnemen, en een geautomatiseerd bezorgsysteem bezorgt jouw maaltijd op een lopende band.

Het eten wordt nog steeds door mensen gekookt, maar ze blijven stevig in de keuken staan ​​en al het andere aan het restaurant is volledig geautomatiseerd.

Het is eigenlijk net een robotrestaurant … over futuristisch gesproken, toch?

De verhuizing is om verschillende redenen praktisch. Ten eerste is het sneller en verkleint het de kans op menselijke fouten, maar het helpt mensen ook om na de pandemie veilig voedsel op te halen.

Max Carmona, senior directeur van global design en restaurantontwikkeling bij McDonald’s, zei dat het bij de restaurantproef ging om “het vinden van nieuwe manieren om hen sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren te bedienen”.

Hoewel Maccies niet heeft bevestigd hoe lang het proefrestaurant open zal blijven, is het duidelijk dat het succes of de mislukking van dit concept verdere plannen voor meer mensvrije fastfoodrestaurants in de toekomst zou kunnen bepalen.

In reactie op het nieuws van het restaurant in Texas waren de reacties van mensen zeker gemengd. Sommige mensen dachten dat het idee praktisch was, terwijl anderen dachten dat het een zorgwekkend teken was dat mensen de technologie zouden verliezen.

Bron: dailybuzz

You May Also Like