Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

McDonald’s lanceert Chicken Big Mac

chicken big mac

Als er een ‘guilty pleasure’ bestaat waar bijna iedereen wel een zwak heeft, dan is het wel de McDonald’s. De hamburgerketen weet als geen ander hoe ze hun klanten tevreden moet stellen en dat hebben ze ook nu weer bewezen! De fastfoodgigant maakt bekend dat ze een Chicken Big Mac aan het menu gaan toevoegen, dit op een groot aantal verzoeken van klanten.

Kip versie van Big Mac

McDonald’s gaat een kip versie van zijn Big Mac in eerste instantie lanceren in het VK en Ierland. De nieuwe burger in beperkte oplage gaat op 2 februari in de verkoop, maar tot 15 maart alleen in deelnemende restaurants.

Wat krijg je allemaal

De burger wordt omschreven als “de klassieke Big Mac die we allemaal kennen en waar we van houden”, compleet met een drielaags broodje, twee 100% kipfilet hamburgers in een krokant jasje, een plakje kaas, sla, augurken en de Big Mac-saus. De Double Big Mac, Mozzarella Dippers en de McFlurry in Galaxy Chocolate en Galaxy Salted Caramel zullen ook terugkeren, terwijl de onlangs geïntroduceerde McPlant een vaste waarde zal worden in alle restaurants in het VK en Ierland. win gokken dat de Chicken Big Mac binnenkort ook in de Nederlandse maccies te vinden is.

Lees ook: Man dreigt McDonald’s op te blazen omdat er geen saus bij kipnuggets zit – SGXL.NL

Bron en beeld: Bloomberg

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like