Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

McDonald’s gaat prijzen flink verhogen: dit ga je voor je burger betalen

mcdonald's prijzen

De prijzen zijn de laatste tijden flink omhoog gegaan en even uit eten kost je tegenwoordig bakken met geld. Ook de prijzen van McDonald’s zijn flink gestegen en het einde van die prijsstijging is nog niet in zicht. Volgend zul je weer flink dieper in de buidel moeten tasten voor een burgertje.

mcdonald's speeltuin prijzen

Prijsstijging

Tegenwoordig kost een klein 50 vierkante meter appartement je al 4 ton of meer. De lonen zijn dan omhoog gegaan, maar ook de huurprijzen en maandlasten voor je hypotheek zijn omhoog gegaan. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun eten thuis voor te bereiden dan eten kopen. Maar soms kies je toch ervoor om uit te eten. Daarvoor moet je nu wel genoeg eurootjes op zak hebben, met de inflatie wordt alles steeds duurder, ook omdat je extra toeslag betalen over de plastic bakjes.

De prijzen

Maar Maccie maakt geen gebruik van plastic, maar van papier en karton toch? Ja, dat is zo. Maar desondanks hebben ze hun prijzen moeten aanpassen. Terwijl we vorig jaar nog 8,50 euro voor een Big Mac Menu betaalde, zijn we nu al 9,75 euro kwijt. En voor een losse Big Mac was je vorig jaar 4,55 euro kwijt, vandaag de dag betaal je alweer 5,25 euro. Komend jaar wordt naar verwachting dit allemaal nog een stuk hoger, een menu zal ver boven de 10 euro kosten en een losse Big Mac daar zul je zo’n 6 euro voor moeten neertellen.

Check ook: MCDONALD’S KOMT MET MEGA SHAREBOX VOOR JOU EN JE VRIENDEN!

Bron: Instagram

Beeld: Pexels

You May Also Like