Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Maxim Hartman laat zich weer van zijn extreemste kant zien in Boerderij van Dorst

In Boerderij van Dorst ontvangt Raven van Dorst elke week twee bekende Nederlanders op de boerderij. Ze helpen hen met allerlei klusjes en tussendoor is er tijd voor een interview. Deze week zijn Maxim Hartman en Hanneke Groenteman te gast. De eerstgenoemde voelt zich al helemaal thuis tussen de twee en dat laat hij merken ook.

Maxim Hartman

Maxim Hartman kennen we natuurlijk als de man van alle extremen. Hij neemt geen blad voor de mond en hij vindt het al helemaal niet erg als mensen zijn soms ietwat bijzondere mening horen. Tijdens Boerderij van Dorst is hij ook weer lekker zichzelf. Moet natuurlijk kunnen. De andere gast is Hanneke Groenteman, een linkse feministische vrouw. Een echte tegenpool van Maxim, dus.

Boerderij van Dorst

Ondanks dat de twee politiek gezien recht tegenover elkaar staan, klikken de twee toch nog best goed. De dynamiek tussen Maxim, Raven en Hanneke is goed te zien tijdens het kampvuur. Maxim zou Maxim niet zijn als hij eens flink zijn best doen om de boel op te stoken. Daar bedoelen we uiteraard niet het kampvuurtje mee… Bekijk de video hier!

Bron: Skoften
Beeld: NPO3

You May Also Like