Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Max Verstappen onder vuur om ‘pikante boeken’ in zijn woonkamer

Max Verstappen

Max Verstappen heeft zich de woede van de beruchte groep azijnzeikers, die we in Nederland hebben, op zijn hals gehaald. De social mdia-maffia is namelijk boos op de Formule 1-wereldkampioen, nadat er een video van zijn huis online verscheen, waarbij hij een aantal nogal pikante boeken op de plank had liggen. Enkele Twitteraars menen dat dit ongepast is, omdat het dochtertje van zijn vriendin Kelly ook bij hem in huis woont.

ax Verstappen
Foto embedded van DenD

Pikante boeken op de planken

Afgelopen week ging Susanna Klibansky, van Real Housewives of Amsterdam, samen met haar familie naar Monaco en besloot dus meteen ook een bezoekje te brengen aan Max en Kelly. Op Instagram deelde ze een filmpje, waar ze te zien is in de woonkamer van Max. Dit filmpje riep heel wat vraagtekens op, want waarom heeft Max die pikante boeken op de planken liggen?

“Benieuwd wat de vader van Penelope ervan vindt…”

Volgens de oplettende Twitteraars waren de boeken niet gewone boeken, maar boeken waarin allerlei pikante kiekjes van vrouwen in staan. Een twitteraar schreef: “Ik ben benieuwd wat de vader van Penelope ervan vindt dat Max dit soort boeken in huis heeft waar zijn dochter woont”, “Hij zou zulke boeken niet daar moeten neerleggen. Wat als Penelope nieuwsgierig wordt en omhoog klimt?”, twitterde een ander. Weer iemand anders gaf aan dat Max de boeken op de plank heeft liggen, want “Penelope kan nooit bij die plank!”. Een groot deel twitteraars waren het met elkaar eens dat Max de boeken weg moet halen. Waar mensen zich niet druk om kunnen maken…

Bron: DenD

Beeld: Instagram Max Verstappen

You May Also Like