Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Max Verstappen doet een ‘Jutta Leerdammetje’ en ritst zijn pak open!

max verstappen ritst pak open

De afgelopen dagen waren Nederland en omstreken in de ban van een video, waarin schaatskoningin Jutta Leerdam te zien was, die knetterhard viral ging. In de video was te zien hoe Jutta haar schaatspak openritste, en de tweeling er bijna uit liet floepen. Max Verstappen is de koning van de Formule 1, en kon natuurlijk niet achter blijven!

Royale voorgeveel

Het Youtubekanaal ‘FS United’ plaatste onlangs een video met grappige sportmomenten. Het fragment dat het kanaal gebruikte, was lichtelijk bewerkt, waardoor Jutta een flink royale voorgevel had gekregen. Deze werd ook als thumbnail van de video gebruikt, wat een schot in de roos bleek. Binnen enkele dagen scoorde de video maar liefst 27 miljoen views.

Max doet een ‘Jutta Leerdammetje’

Waar Jutta Leerdam de koningin van de schaatsbaan is, is Max Verstappen de koning van de racebaan. Max moet het dan ook dwars gezeten hebben dat Jutta zoveel aandacht trok, terwijl hij net de eerste GP van het nieuwe F1-seizoen had gewonnen. Max nam dan ook maatregelen en besloot zelf een ‘Jutta Leerdammetje’ te doen, door een foto te maken waarop hij zijn pak openritst. Of deze foto ook bewerkt is of niet, moet nog bevestigt worden…

Check de foto van Max Verstappen die een ‘Jutta Leerdammetje’ doet hier:

Bron en beeld: VKMag

You May Also Like