Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Massaal plaatsvervangende schaamte bij Famke Louise’s roast: ‘Alsnog jezelf voor schut zetten’

roast van famke louise

Afgelopen maandag was het dan eindelijk tijd voor de groots aangekondigde roast van Famke Louise bij Comedy Central. Behalve de roast van Peter Pannekoek, konden veel kijkers maar spaarzaam lachen om de grappen van het roast-panel. Zeker Famke Louise zelf zorgde voor een hoop plaatsvervangende schaamte.

Het roast-panel

In The Roast van Comedy Central worden Bekende Nederlanders publiekelijk voor schut gezet, door een panel van roasters. Zo waren respectievelijk Gordon, radio-dj Giel Beelen, Johnny de Mol, Ali B en Hans Klok de sigaar. Deze keer was het de beurt aan Famke Louise, die door het panel, bestaande uit Bizzey, Nesim, Sylvia Geersen, Peter Pannekoek en roastmaster Dolf Jansen.

Superveel respect voor c*rona

Famke Louise zette zich zo’n twee jaar geleden zelf al legendarisch voor schut, door aan te schuiven bij Jinek om daar haar ‘specialistische kennis’ te demonstreren over de c*rona-pandemie. Haar uitspraak ‘Ik heb superveel respect voor c*rona’ droeg dan ook flink bij aan haar reputatie als dom Youtubertje. Famke’s deelname aan The Roast zal daar dan ook niet veel aan veranderen.

Alsnog jezelf voor schut zetten

Na zelf door het panel geroast te zijn, krijgen de slachtoffers altijd de kans om het panel terug te roasten, zo ook Famke. Kijkers kregen echter massaal plaatsvervangende schaamte van de door anderen verzonnen open deuren, die Famke van een papiertje oplas. Ene Tim reageert onder de video op youtube, waar de hele roast te zien is: “Ik heb super veel respect voor de mensen die hier zonder ongemakkelijkheid naar hebben gekeken”, en “Terwijl je de deelnemers probeert te roasten, jezelf alsnog voorschut zetten. Zij beschikt over een ongekende gave!!”

Check de roast van Famke Louise waar kijkers plaatsvervangende schaamte krijgen hier:

Check ook: Peter Pannekoek hakt genadeloos in op Famke Louise in ‘The Roast’ – SGXL.NL

Bron en beeld: Youtube Comedy Central NL

You May Also Like