Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Massa is Kassa-kijkers valt massaal hetzelfde op: ‘Ruud weer stijf van de sh*t’

massa is kassa ruud

Veel mensen kijken naar Massa is Kassa om de familie Gillis vervolgens over van alles en nog wat te kunnen afzeiken. Vooral Peter zelf en zijn ex-vriendin Nicol moesten het vaak ontgelden. Een van de normaalste van het stel is volgens veel kijkers Peter’s zoon Ruud Gillis, maar daar gaan nu opmerkelijke beelden van rond, waarop het lijkt dat hij in de verkeerde snoeptrommel heeft gegraaid.

Bepaalde substantie

In de nieuwste aflevering van “Familie Gillis: Massa is Kassa” zien we hoe de zonen van Peter op pad worden gestuurd om gasten te verwelkomen op de vakantieparken. Ruud had daarbij de taak om de mensen die in de rij stonden te verblijden met wat chocolaatjes, maar volgens kijkers van het SBS6-programma lijkt het erop dat Ruud zelf ook van een bepaalde substantie heeft gesnoept.

Staat weer strak

Ruud Gillis, die vaker met een ietwat strak gezicht op televisie verschijnt, lijkt volgens verschillende Massa is Kassa-kijkers opvallend hyperactief. Reacties zoals “Ruudje heeft flink zitten skieën” en “Ruud staat weer eens strak hoor!” zijn te vinden onder de video op het YouTube-kanaal van SBS6. Bij nauwkeurige observatie valt inderdaad op dat hij nogal energiek overkomt. Natuurlijk hoeft dit niet per se iets te betekenen, maar het begint wel op te vallen…

massa is kassa ruud
massa is kassa ruud
massa is kassa ruud

Check het fragment met Massa is Kassa-Ruud vanaf een minuut of 5:00:

Check ook: Opmerkelijke beelden Ruud Gillis verschenen: ‘Envelopjes bij Parkie Markie gehaald…’ – SGXL.NL

Bron en beeld: Youtube Massa is Kassa

You May Also Like