Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mart Hoogkamer kapt concert af nadat hij moet ‘Zwemmen in bier”

mart hoogkamer

Mart Hoogkamer heeft een optreden bij de Pinksterfeesten in het Twentse dorp Beckum al binnen 10 seconden afgekapt. Nadat er een paar bekers bier werden gegooid, liep de zanger het podium af en vertrok.

Cashen in feesttenten

Mart brak vorig vorig jaar door bij het grote publiek met zijn grote zomerhit ‘Ik Ga Zwemmen’. Dit betekent dat de volkszanger nu flink kan cashen door allerlei feesttenten in de provincie af te gaan. Daarbij krijgt hij echter te maken met een andere traditie: het ouderwets biergooien. Ook artiesten als Bizzey en Lil Kleine kregen knepen ‘m er tussenuit na een douche van het goudgele vocht, en ook Mart is hier niet van gediend, zo bleek zondagavond.

“Later jongens”

Nog geen 10 seconden nadat Mart het podium op kwam om zijn grote hit in te zetten, was het alweer voorbij. Nadat er drie glazen bier in zijn buurt op het podium landden, zei Mart: ‘Niet doen, niet doen, niet doen, anders ga ik er vanaf’, waarna hij eraan toevoegde “‘later jongens, later!’, en de benen nam. Ondanks pogingen van de organisatoren, die naar verluidt een bedrag van tussen de 7000 en 8000 euro voor zijn komst hadden afgetikt, om hem op andere gedachten te brengen, stapte Mart bij zijn manager in de auto en verlieten ze het terrein.

Check de beelden van Mart Hoogkamer die het optreden afkapt hier:

Bron & beeld: Skoften, AD.nl, Instagram

You May Also Like