Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Marktplaatsverkoper krijgt wel heel vreemd verzoek van koper

marktplaats verkoper

Marktplaats is een Nederlandse advertentiewebsite. De site trekt medio 2022 naar eigen zeggen maandelijks ruim 8 miljoen unieke bezoekers, die allemaal op zoek zijn naar leuke koopjes. Wat je naast leuke koopjes nog meer kunt tegenkomen op Marktplaats, zijn mensen die niet helemaal fris in hun bovenkamer zijn. Dit vreemdeverzoek van een koper bevestigt het allemaal!

Een bed verkopen

Op Marktplaats worden er allerlei tweedehandse spullen verkocht, maar zeker ook nieuwe spullen. Alhoewel iedereen op hun eigen manier geld proberen te verdienen, hebben we ons wel meerdere malen afgevraagd wat mensen nog op marktplaats zoeken. Maar goed, wil je je oude bed verkopen, dan kun je dat toch liever op marktplaats verkopen. Wanneer je uiteindelijk denkt een potentiële koper voor het bed te hebben gevonden, kan het nog altijd blijken dat de persoon helemaal niet goed wijs is.

Even testen

Deze man was allang blij dat hij een koper voor zijn bed, maar zoals we weten kunnen zaken op Marktplaats heel snel een andere wending nemen. De koper vond namelijk dat het bed een beetje prijzig was. Wat gebeurt er dan? Onderhandelen over de prijs toch?! Nope, niet op Marktplaats hoor. De beste oplossing is even langs komen om te testen, maar zo weet je het nog steeds niet zeker, dus een nachtje komen slapen … WTF?

Marktplaats verkoper

Check hieronder nog meer vreemde figuren op Marktplaats:

marktplaats
Marktplaats verkoper
Marktplaatsverkoper
Marktplaatsverkoper

Check ook: Verkoper van Audi A3 op Marktplaats gaat om totaal niets helemaal uit zijn plaat

Bron & beeld: Showmag

You May Also Like