Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mark Rutte zet Johan Derksen voor schut bij VI: ‘Missie mislukt, 1-0 voor de premier’

mark rutte vi

De mannen van Vandaag Inside staan er om bekend niet bepaald een blad voor de mond te nemen. Er is dus best wat lef voor nodig om bij het programma aan te schuiven. Maandagavond was niemand minder dan minister-president Mark Rutte te gast bij VI en die wist toch aardig van zich af te bijten.

Bananenrepubliek

Mark Rutte is al sinds 2010 premier van ons land, en heeft in die tijd al flink wat schandalen overleefd. Derksen ging dan ook met gestrekt been in, nu hij de kans kreeg om Rutte de waarheid te vertellen. Zo zei hij onder meer: “Als je de verantwoordelijkheid over iets hebt, en er gaat iets dramatisch mis… Dan moet je in het leven weleens consequenties trekken”, en: “na de toeslagenaffaire vond ik al dat het de hoogste tijd werd. Na Groningen vond ik dat je niet meer kon blijven. Je hebt je ogen dichtgeknepen voor het menselijk leed daar. Drie keer voor de bühne je excuses gemaakt. Maar ik vind dat als je zón rapport krijg, dan blijft alleen de directeur van een bananenrepubliek zitten. Maar niet de minister-president van een fatsoenlijk land.”

‘Ik weet wat n**ken is’

Uiteraard werd ook het grootst bewaarde geheim van Nederland: het liefdesleven van Rutte aangesneden. Derksen: ““Ik ruik een romance met die rechtse Italiaanse mevrouw. Die twee kunnen het zo goed met elkaar vinden. Misschien knapt hij daar van op. Je moet toch een minister-president hebben die weet wat n**ken is?” Rutte reageert al snel met: “Johan, ik kan je geruststellen: ik weet wat dat is!” Daar blijft het echter niet bij. Rutte heeft ook nog een flinke sneer naar Derksen, die hij daarmee met zijn mond vol tanden zet.

1-0 voor de premier

Mensen gaan dan ook flink los in de reacties bij het fragment, dat te vinden is op de Instagrampagina van SBS6. Zo schrijft iemand: “Missie mislukt mannen. 1-0 voor de premier!!🤣💪🏼”

Check Mark Rutte die Johan Derksen voor schut zet bij VI hier:

Bron en beeld: Instagram SBS6

You May Also Like