Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Mario Kart Tour lanceert baan die dwars door Amsterdam loopt!

mario kart amsterdam

Mario Kart Tour is een mobiele kart racegame van Nintendo uit 2019, de veertiende in de franchise in de Mario Kart-serie, voor iOS- en Android-apparaten. De nieuwste update van Mario Kart is extra leuk voor Nederlanders, er zit namelijk een nieuwe baan in die dwars door Amsterdam loopt!

Mario Kart Tour amsterdam

Baan in Amsterdam

Mensen die in de jaren ’80 zijn geboren, herinneren zich. misschien nog de classic A2 Racer, waarin je over de Nederlandse snelwegen en door Amsterdam kon racen, maar verder waren er nog geen andere racegames waarin dit kon. Daarin wordt er nu verandering gebracht want Mario Kart Tour komt nu ook naar onze hoofdstad! Met de toevoeging van Amsterdam aan de Mario Kart Tour zal het alle Nederlandse stereotypen met zich meebrengen. We zien namelijk dat het karakter van Rosalina is gekleed in Volendamse klederdracht, zijn er genoeg molens te zien en ook de tulpen ontbreken niet.

Verder kan je Mario Kart Tour gratis downloaden op alle smartphones, en je kan ook direct aan de slag met de nieuwe update die is toegevoegd van Amsterdam. Als we geluk hebben zal de baan na een tijdje ook in de vorm van DLC naar ander platforms komen, zoals de Switch. Maar de spelers van Mario Kart 8 Deluxe zijn voorlopig best wel tevreden met de nieuwe 48 circuits die momenteel trapsgewijs worden uitgebracht.

Neem hier vast een kijkje naar Mario Kart Tour in Amsterdam:

mario kart amsterdam
mario kart amsterdam

Bron: Wikipedia/ Topgear.nl, Youtube

Beeld: Nintendo

You May Also Like