Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Marco Borsato laat eindelijk van zich horen na beschuldigingen ‘grensoverschrijdend gedrag’

marco borsato grensoverschrijdend gedrag

Marco Borsato heeft eindelijk de stilte doorbroken, na de beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag, die de afgelopen tijd rondgingen. De zanger laat via zijn advocaat aan Shownieuws weten dat hij juridische stappen gaat ondernemen tegen de verspreider van dit nieuws.

marco borsato grensoverschrijdend gedrag

Grensoverschrijdend gedrag met minderjarigen

Yvonne Coldeweijer kwam als eerste met roddels over vreemdgaan van Borsato, zelfs nadat Leontine hem weer in genade had aangenomen na eerdere slippertjes tijdens hun huwelijk. Er leek echter een veel grotere beerput open te gaan, waarbij hij er zelfs van werd beschudigd ‘grensoverschrijdend gedrag’ met minderjarigen te hebben vertoond tijdens een barbecue die hij bij hem thuis had georganiseerd voor The Voice- en The Voice Kids-deelnemers. Dit zou zelfs Yvonne ’te’ juicy worden en ze zou ‘de zaak’ dan ook hebben overgedragen aan journalist John van de Heuvel. Die gaf aaan binnenkort snel ‘met meer duidelijkheid’ te komen.

Onafhankelijk onderzoek

Marco Borsato bleef al die tijd echter oorvedovend stil, maar zijn advocaten heebben nu het Openbaar Ministerie benaderd. Het statement namens de zanger meldt: “Om zelfstandig onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen.”

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like