Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Marco Borsato beschuldigd van ‘walgelijke dingen’ bij twee The Voice Kids-deelnemers

marco borsato

Het is weer raak: Marco Borsato is wéér in het nieuws en wederom niet in positieve zin. Dit keer is het YouTubeprogramma Roddelpraat die olie op het vuur gooit. Zij zeggen namelijk dat Marco wangedrag heeft vertoond bij twee jonge deelnemers van The Voice Kids.

Walgelijke dingen

De presentatoren van het Youtubeprogramma – Dennis Schouten en Jan Roos – begonnen er in september al over dat er ‘walgelijke dingen’ zijn gebeurd achter de schermen van The Voice (Kids). Marco Borsato zou hier de oorzaak van zijn geweest.

Marco’s wangedrag

Jaarlijks organiseert Marco een barbecue voor oud-teamleden uit The Voice of Holland en The Voice Kids. Tijdens één van deze barbecues zou Marco zich grensoverschrijdend gedragen hebben tegen oud-teamleden van The Voice Kids. Dennis en Jan zeggen er het volgende over: ‘We willen vooraf één kanttekening maken: alles wat we zeggen hebben we van meerdere bronnen gehoord. Het gaat om bekende en onbekende mensen.’ 

Betrapt

Het gedrag kwam aan het licht toen de moeder van één van de slachtoffers het dagboek van haar kind vond waarin het voorval beschreven stond. Zij is op Marco afgestapt met een geluidsopname-apparaat. Hierop zou Marco hebben toegegeven dat er iets is gebeurd. 

Yvonne Coldeweijer

Roddelqueen Yvonne Coldeweijer heeft niet het idee dat het verhaal van Roddelpraat klopt: ‘Dappere poging van RoddelPraat vanavond om de praktijken van Stalko Borsato aan de kaak te stellen. Ik weet dat Jan Roos mij niet kan uitstaan maar toch wilde ik even zeggen dat ik het wel cool vond dat ze het aan hebben gedurfd. Klopte alleen geen moer van het verhaal (…). De echte versie komt nog wel. Voor nu blijf ik liever even strategisch dan roekeloos, sorry!’ 

Zie de aflevering van Roddelpraat hieronder:

[video:https://youtu.be/5XFzbAG7Bp4]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like