Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Mannen met deze sterrenbeelden zijn de grootste bedriegers

sterrenbeelden bedriegers
Beeld: Pexels

Mensen gaan om verschillende redenen vreemd: sommigen zijn ongelukkig in de relatie of op zoek naar nieuwe ervaringen. Maar ook onzekerheid, wraak of verliefdheid spelen een belangrijke rol. Maar wat de reden ook is, het is verkeerd en eindigt altijd in een puinhoop. Om je voor te bereiden op de reële mogelijkheid dat dit ons zou kunnen overkomen, is het belangrijk om van tevoren de veelvoorkomende rode vlaggen te leren die aangeven dat iemand waarschijnlijk een bedrieger is. En een van de tekens dat iemand waarschijnlijk niet één keer vreemdgaat, maar steeds weer, is zijn sterrenbeeld. Er lijkt namelijk een verband te zijn tussen sterrenbeeld en vreemdgaan.

sterrenbeelden bedriegers
Beeld: Pexels

Eerste plaats

Datingsite Gleeden besloot een onderzoek te doen naar het verband tussen vreemdgaande mannen en hun sterrenbeeld. Er deden 2 miljoen mannen mee en volgens de resultaten zijn Boogschutters de grootste bedriegers. Dus de pijl-en-boog zijn duidelijk symbolen van het vinden van nieuwe liefde. Meerdere keren dan. Ook het enthousiasme en het rebelse karakter van Boogschutter heeft zeker iets te maken met dit sterrenbeeld bovenaan de lijst.

sterrenbeelden bedriegers
Beeld: Pexels

Tweede en derde plaats

Op de tweede plaats staan de Tweelingen. Het sterrenbeeld Tweelingen is van nature heel open en een echte sensatiezoeker. Geen wonder dus. Ram staat op de derde plaats. Een Ram verveelt snel van het dagelijkse sleur, dus ze zullen ergens anders zoeken naar opwinding. Als je geliefde een van deze drie sterrenbeelden heeft, zul je dus even wat beter moeten opletten. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat elke Boogschutter, Tweeling of Ram een bedrieger is. Er zijn altijd uitzonderingen…

Bron: flair.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like