Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mannen met deze beroepen gaan het vaakst vreemd

Mannen gaan vaakst vreemd

Het is altijd even afwachten wie je nou wel of niet kan vertrouwen op relatiegebied. De kans is aanwezig dat de ander vreemdgaat. In de toekomst kan je in ieder geval huiveriger zijn voor mannen met één van deze 12 beroepen. 

Vreemdgaande mannen

De Canadese datingssite Ashley Madison voor mensen die op zoek zijn naar een affaire, is er namelijk achtergekomen welke mannen met welk beroep het vaakst vreemdgaan. Dat onderzochten ze door aan de 1.074 leden te vragen of ze hun beroep wilden invullen in hun profiel. Daar rolden de volgende twaalf beroepen uit:

1. Handelaars

29 procent van de 1.074 leden werkt in de handel. De onregelmatige uren kan verklaren waarom handelaren vaker vreemdgaan. Het is nou eenmaal niet zo gek om op rare tijden ‘naar werk’ te gaan.

2. IT

Misschien niet het eerste beroep waar je aan denkt, maar 12 procent van deze mannen zijn op deze datingssite op zoek naar een affaire.

3. Zelfstandig ondernemer

Wat typeert een zelfstandig ondernemer nou? Dat ze alles op hun eigen voorwaarden en manier willen doen! Niet zo gek dus dat ze op nummer 3 staan van deze lijst waar je eigenlijk niet op wil staan.

4. Horeca

Niet helemaal een onverwacht beroep in deze lijst, want we weten allemaal dat er veel geflirt wordt in de horeca. 

5. Finance

Zo’n 8 procent van de mannen in de financiële sector gaat vreemd volgens de datingssite. Ook hier kan de onregelmatige werktijden hun vreemdgaan-gedrag ‘verklaren’.

6. Marketing en communicatie

6 procent van de mannen die vreemdgaan zijn werkzaam in de sector Marketing en communicatie.

7. Medische sector

Misschien geen verrassing als je Greys Anatomy of andere medische series kijkt: 5 procent van de mannen uit het onderzoekje is dokter of verpleger.

8. Advocaten en juristen

Mocht je partner een advocaat of jurist zijn, dan heb je dubbel zo veel pech: 4 procent van deze mannen gaat vreemd en je weet al direct dat je een discussie met hem niet gaat winnen…

9. Leraren

Net als advocaten en juristen zijn de 4 procent mannen van het onderzoek ook vreemdgangers.

10. Entertainment

Bijna niemand die vrouwen zo kan entertainen als… entertainers, uiteraard! Ook voor deze mannen moet je huiverig zijn, maar liefst 3 procent van de mannen waren entertainer als beroep.

11. Agricultuur

Denk je dat boeren er goed mee weg komen? Nope, verkeerd gedacht! Maar liefst 3 procent van de vreemdgaande mannen zijn werkzaam in de agricultuur. 

12. Social work

De hekkensluiter van dit onderzoek zijn de mannen die werken in social work, denk aan maatschappelijke werkers. 2 procent van deze mannen gaan volgens de datingssite vreemd. 

Mannen gaan vaakst vreemd

Check ook: Mensen in deze beroepsgroepen gaan het vaakst van bil – SGXL.NL

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like