Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Manager doet schokkende onthulling over Salt Bae’s Golden Tomahawk Steak van €1700

salt

Over het algemeen staat Salt Bae bekend om de super hoge prijzen. Een fles wijn en de Golden Tomahawk-steak kost je duizenden dollars, maar onlangs deed de Salt Bae-manager van het Londense restaurant Nusr-Et een schokkende onthullingen over de peper dure Golden Tomahawk Steak, waarvoor je  £ 1450 (1700 euro) moest neertellen.

Salt Bae

De Turkse chef-kok Nusret Gökçe, ook wel bekend als Salt Bae, richtte op 23 september 2021 een steakhouse op in Londen, maar het begon allemaal in Istanbul waar hij zijn eerste restaurant oprichtte, daarna uitbreidde, nu zelfs in Dubai en Turkije. Maar hoe werd hij beroemd? Gökçe werd beroemd door een reeks virale internetvideo’s en memes. Op de video’s is te zien hoe hij “voorzichtig” vlees snijdt en zout strooit. Zijn bekendheid kwam van een virale video, “Ottoman Steak”, die op 7 januari 2017 werd gepost. De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken op Instagram.

Bladgoud heeft geen invloed op de smaak

De manager van het controversiële Londense restaurant van Salt Bae heeft toegegeven dat bladgoud op zijn £ 1450 steaks de stijl NIET verbetert. Diners met diepe zakken kunnen rekenen op £ 1450 voor een Golden tomahawk-steak, een andere £ 630 voor een stuk rundvlees en £ 100 voor een burger. Mehmed – de baas van het dierbare eetcafé – heeft toegegeven dat het bedekken van een stuk vlees met bladgoud “de smaak niet verbetert of de kwaliteit verandert”. Maar hij drong erop aan dat de maaltijden “de beste in Londen” zijn, dus gasten willen graag de buitensporige hoeveelheid betalen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply