Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Man zet krankzinnig wereldrecord voor het bezoeken van 56 pubs binnen 24 uur

Beeld: Guinness World Records

Het is voor veel mensen iets waar ze de hele werkweek naar uit kijken: naar een café of een pub gaan om lekker bier te drinken. Snappen we, is ook gezellig. Gareth Murphy uit Wales neemt dit heel erg serieus: hij heeft zelfs een record gebroken met het bezoeken van pubs.

Record

Voor alles is tegenwoordig een record en zo ook voor het bezoeken van de meeste pubs binnen 24 uur. Dat was voor Gareth Murphy dé reden om dit record proberen te verbreken. Als je dan een record op jouw naam moet hebben staan, dan is dit natuurlijk een heel goede. Hoeveel pubs Gareth bezocht heeft in 24 uur? In totaal 56!

Beeld: Guinness World Records

Gareth Murphy

Hij bezocht de pubs in Cardiff in Wales. In verschillende cafés, pubs en clubs heeft hij wat gegeten of gedronken. Om het record te kunnen en te mogen verbreken, moest Gareth telkens minimaal één drankje van 125 ml wegtikken: ‘’Het was een lange, vermoeiende dag. Het moeilijkste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan’’, vertelde Murphy. Zoveel drinken resulteert er natuurlijk ook in dat hij ontzettend vaak moest pissen: ‘’Ik ben de tel kwijtgeraakt hoeveel toiletpauzes ik heb genomen. In het begin was het minimaal, eens in de tien kroegen zeg maar, maar tegen het einde denk ik dat ik eens in de twee of drie kroegen ging.’’

Alcohol

Gelukkig voor hem heeft hij het niet alleen bij alcoholische drankjes gehouden. Ook dronk hij appelsap, cola en cranberrysap gedronken. Wel zo verstandig inderdaad.

Bron: FHM
Beeld: Guinness World Records

You May Also Like