Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man wint 6 keer de loterij door hetzelfde lot 6 keer te kopen

loterij
Beeld: Pexels

Raymond Roberts Sr, een veteraan uit het Vietnam-tijdperk, heeft net op tijd voor Kerstmis maar liefst meer dan £ 1.600.000 (1.809.382 euro) gewonnen, ondanks dat hij toegeeft dat hij al 20 jaar op dezelfde nummers speelt.

Zes keer de hoofdprijs

Een gelukkige man won uiteindelijk zes keer de hoofdprijs van de loterij nadat hij hetzelfde lot had gekocht met dezelfde zes nummers erop. De geweldige overwinning komt net op tijd voor Kerstmis, omdat de man besloot dat hij de rest van zijn leven £ 21.000 (23.748 euro) per maand in zijn zak zou steken- en dit is slechts voor een deel van de hoofdprijs. De Amerikaanse veteraan Raymond Roberts Sr. uit het Vietnam-tijdperk uit Fall River, Massachusetts, VS, zei dat hij zijn “intuïtie” gebruikte om de winnende nummers te kiezen. Eraan toevoegend dat hij er “een goed gevoel over had” omdat ze een mix van speciale datums voor hem waren.

loterij

‘Goed gevoel’

Hoewel hij toegaf dat hij al meer dan 20 jaar een ‘goed gevoel’ had over de cijfers, ondanks dat hij nog nooit zo’n enorme uitbetaling had gewonnen. De winnaar met de witte baard vertelde over zijn plannen met het geld en zei dat hij van plan was een gloednieuwe motor voor zichzelf te kopen. Hij gaat ermee op pad voordat hij bedenkt wat hij met de rest van het bedrag gaat doen.

Bron: Mirror

Beeld: Pexels

You May Also Like