Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man weigert te verplaatsen nadat hij busje voor flitspaal heeft neergezet

Een man in een busje wordt door sommigen een ‘legende’ genoemd omdat hij zijn voertuig gebruikte om een ​​flitspaal te blokkeren. Terwijl sommige mensen de klimaatverandering bestrijden en musicals schrijven over onbetrouwbare royals, lijkt deze kerel op een missie te zijn om het zicht van een flitser te blokkeren.

Recht voor een mobiel snelheidscamera busje

De man in een busje besloot handig langs de kant van de weg te pauzeren, recht voor een mobiel snelheidscamera busje. Terwijl hij nonchalant met zijn zonnebril op zit en nipt aan een Red Bull terwijl de agent naar zijn busje loopt, vraagt ​​de chauffeur terloops aan de politieman wat er aan de hand is. De officier merkt dat hij wordt opgenomen en grapt dat hij ‘een YouTube-sensatie’ gaat worden, maar de bestuurder van het busje steelt zeker zijn aandacht in de video die sindsdien is geüpload door een gebruiker genaamd Hafizur Khan.

flitspaal

Geld verdienen

De bestuurder beweert dat de snelheidscamera ‘niets te maken heeft met het afremmen van mensen’ en in plaats daarvan gewoon gaat over ‘geld verdienen’. “Als hij kan parkeren waar hij is, kan ik parkeren waar ik ben. Ik overtreed geen enkele wet”, vervolgt de chauffeur van het busje. De politieagent probeert ‘beleefd, vriendelijk […] en respectvol’ de chauffeur van het busje te vragen te verhuizen, maar het verzoek mag niet baten.

flitspaal

Wet overtreden

Als hij de agent vraagt ​​of hij daadwerkelijk een wet overtreedt, geeft de politieman toe dat de bestuurder van het busje dat niet is. Als hij echt gewoon een pauze neemt, tenminste. En niet ‘opzettelijk probeert te voorkomen dat het voertuig doet wat het hoort te doen’. Na nog een paar pogingen en het niet vaststellen van hoe lang de ‘pauze’ zou kunnen zijn, geeft de politieagent het op, knikt naar de chauffeur en draaft weg.

Check ook: Lamborghini-rijder op heterdaad betrapt op kentekenplaatflipper

Bron & beeld: Ladbible

You May Also Like