Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man vraagt buurman om advies nadat hij buurvrouw hoort gillen van genot

Man vraagt buurman om advies

Er gaat een video viraal van de geluiden die de bovenburen maakte terwijl ze vrij luidruchtig in bed bezig waren. De desbetreffende man is zo onder de indruk van het gekreun die zijn boven buurvrouw maakt dat hij de buurman toch maar even om advies gaat vragen!

Een idee

De video werd op TikTok geplaatst door gebruiker @ellimitless en heeft al meer dan 25000 likes. De kamer boven zijn woning werd verhuurd als Airbnb en hij kon duidelijk horen dat de koppel die zich in de kamer bevond veel plezier had, vooral de vrouw. Dat was de aanleiding om het filmpje op te nemen in zijn eigen kamer. De video had de volgende bijschrift: “Boven ons is een Airbnb begonnen en er logeert een absolute seksgod. Ik ga hem morgenochtend om advies vragen als hij het vuilnis buiten zet.”

TikTok commentaar

Natuurlijk kreeg deze video heel wat aandacht. Iemand schreef: “Ga naar boven en vraag om wat tips en kom bij me terug als je kunt. Ik vraag het voor een vriend…” Een ander zei: “Applaudisseer de volgende keer als ze klaar zijn, helpt meestal op de een of andere manier.” De TikTok video is hieronder te vinden.

@ellimitless Gonna ask for tips in the morning when he’s putting the recycling out #fyp #foryou #viral ♬ original sound – Ellimitless

Bron: clint.be
Beeld: TikTok & Unsplash

You May Also Like