Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man vliegt 2 keer naar ander land voor een date en wordt beide keren geghost

date
Beeld: Pexels

Een blauwtje lopen is nooit fijn. Het kan echter nog veel erger. Een man uit Engeland vloog niet één, maar twee keer over vanuit het buitenland om op een date te gaan, maar beide keren kwam de dame niet opdagen.

Tijd en maanden voor niets

Het is altijd moeilijk om geen sms terug te krijgen van iemand waar je dol op bent, maar vaak ben je alleen de paar dagen die je hebt besteed aan het leren kennen, en misschien wat geld op een of twee dates, kwijt. Het is niet ideaal, maar het is beheersbaar. David Stevenson verloor echter maanden aan tijd en geld aan vliegtickets als gevolg van niet één, maar twee rampzalige datingervaringen.

“Het is puur teleurstelling…”

De 32-jarige, die in 2015 in de serie The Apprentice verscheen, verhuisde van Nottingham om in Spanje te gaan wonen, maar had onlangs een gesprek gehad met een vrouw die hij eerder in het VK had ontmoet en waarmee hij een paar dates had gehad. Het paar praatte elke dag en uiteindelijk maakten ze een plan voor David om terug te vliegen naar Engeland, zodat ze elkaar weer konden ontmoeten. De hoopvolle man volgde het plan, maar ‘op het moment’ dat hij op Britse bodem landde, ‘werd het stil’. Sprekend over de ongelukkige ervaring, zei David: “Het is puur teleurstelling. Je besteedt zoveel uren van je leven geïnvesteerd in deze persoon – van telefoontjes, berichten. Alles.

Voor de tweede keer

“Er zijn maar 24 uur in een dag en je geeft uren van je dag op voor deze persoon, en dan om jezelf daar in een kwetsbare positie te brengen en te laten vallen, het is helemaal geen fijn gevoel.” Nadat hij zijn nieuws over zijn ghosting op TikTok had gedeeld, zei David dat hij een bericht had gekregen van een volger met wie hij toen begon te praten. Ze volgden elkaar op Instagram en begonnen dagelijks met Facetiming, ‘gewoon kletsen en opschieten’. Het paar sprak ‘drie of vier weken’, zo zeker dat hij een goede match had gevonden. David vloog donderdag (23 juni) naar Bristol Airport om de vrouw te ontmoeten, maar werd weer opgestaan. “Alles ging goed, alles geweldig,” zei David. “De dag voordat ik zou vertrekken, was ze een beetje stil geworden. Ze reageerde niet op mijn berichten, maar ik had nog steeds de vlucht in de ochtend.

“Ik ben een van die mensen waarvan ik begrijp dat mensen het druk kunnen hebben. Ik zit niet altijd op sociale media of op mijn telefoon. Ik heb haar ’s ochtends een bericht gestuurd om te zeggen dat ik over zou vliegen en net op het vliegveld was aangekomen. Ik kreeg niets. Ik ben nog steeds in het vliegtuig gesprongen.”

Ondanks zijn twee ongelukkige ervaringen blijft David hoopvol dat hij The One zal vinden en wordt hij ‘overspoeld met berichten’ nadat hij zijn verhaal online heeft gedeeld.

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels

You May Also Like