Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man viert zijn 100ste verjaardag in een stripclub

stripclub

Je 100ste verjaardag kunnen vieren is niet een ieder gegund. Dan moet je er ook iets speciaals van maken. Neem een voorbeeld aan deze man uit Texas. Hij heeft zijn 100ste verjaardag gevierd met een lapdance in een plaatselijke stripclub.

De perfecte plek

Zijn dochter, Dina, vertelde dat een stripclub de perfecte plek was voor haar bejaarde vader om zijn verjaardag te vieren, omdat hij van twee dingen in het leven houdt: vrouwen in het algemeen en borsten in het bijzonder. Volgens haar was haar vader Gioacchino “Jack” Poma sinds zijn jeugd niet meer in een stripclub geweest en was hij 12 jaar geleden weduwnaar geworden. Hij was daarna met een andere oudere vrouw uitgegaan, maar ook zij is vorig jaar overleden.

Commentaar

Pomo werd gezien terwijl hij in de borsten van de schoonheid kneep en haar billen vasthield voordat hij zijn hoofd in haar enorme buste begroef. Dina zei dat ze hem in het etablissement moest begeleiden om ervoor te zorgen dat hij zich niet ongepast gedroeg. Mensen gaven commentaar als: “Leven met volle teugen”, “Waarschijnlijk zijn bucketlist aan het afvinken” en “Mijn stomme dochters zouden aantekeningen moeten maken.”

Bron: 9gag.com

Beeld: YouTube

You May Also Like